Flere idéer til konfirmationsinvitationer


Fik du ikke nok fra de andre sider, kan du kaste dig over mange flere ideer til konfirmationsinvitationer her. Du får ideer til anderledes invitationer, som du hurtigt og enkelt selv kan lave med få midler og indenfor et rimeligt budget.


Anderledes konfirmationsinvitationer

Her kommer et par bud på alternative indbydelser, som samtidig er sjove og praktiske.

Palette modellen: I Søstrene Grene eller Tiger butikken kan du købe træ male-paletter. Køb det antal, som i skal bruge. Put malepletter på eller tegn det, som i synes passer og skriv invitations-teksten derpå med en sort sprittus. Det er anderledes, dekorativt og sjovt.

Klip hjerte og put magnet på: Køb noget kraftigt pap i den farve, som i synes, og klip det i en hjerteform. Klistre en lille blomst på og skriv teksten i hjertet. På bagsiden limer du en rund magnet på. Sådan en indbydelse bliver aldrig væk, for den kan sættes på køleskabet med det samme og stadig bruges på køleskabet efter festen. De små magneter og blomster kan købes i Søstrene Grene og Tiger butikken billigt.

Babuska dukke: I Tigerbutikken kan du købe en billig babuska dukke. Du skal bruge det antal dukker fra babuskaen, hvor der kan ligge en seddel i. De øvrige kan du bruge som bordpynt til konfirmationsfesten. På et stykke tyndt farvet papir skriver du indbydelsen, folder sammen og putter den i dukken. Disse konfirmationsinvitationer er flotte, hurtige at lave og en fix ide i en fart.

Tom make up æske: Er det en pige, der skal konfirmeres, går hun sandsynligvis op i make up. Derfor er tomme make up æsker alletiders konfirmationsinvitationer. Vask æskerne af og læg indbydelsen ind i den. Det er meget piget og sjovt fundet på.

Spillekort: Er det en dreng, der skal konfirmeres og kan han lide at spille poker eller kortspil? Så kan du i Tigerbutikken købe store spillekort og skrive invitationen derpå. Det er virkelig nemt og billigt. Husk kuverterne. Du kan købe et almindeligt spil kort, som du kan bruge som bordkort til konfirmationsfesten.

Nodepapir: Er konfirmanden musik interesseret og spiller måske selv på klaver, guitar, keyboard m.v, så kan du købe et nodehæfte og rive de antal sider ud, som du skal bruge, skrive på dem med en rød sprittus, rulle dem sammen og tilslut binde en tynd silkesnor omkring.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Invitation til fødselsdag

Skal du holde fødselsdag? Find idéer til invitationer her

Bryllupsinvitation

Find idéer og inspiration til bryllupsinvitationer her

Invitation til barnedåb

Mangler du idéer til dine barnedåbsinvitationer? Kig her