Bordkort til børnefødselsdag

Lav sjove og hyggelige bordkort til børnefødselsdagen

Nogle vil måske mene, at det er lige voldsomt nok at skulle lave bordkort til børnefødselsdag, fordi der jo er nok at se til i forvejen, når man skal have huset fuld af livlige unge mennesker. Fordelen ved at lave dem er dog mange, og det kan i sidste ende betyde, at du sparer dig selv for en masse arbejde.

Når du laver bordkort til børnefødselsdag, sikrer du dig også, at du kan lave en bordplan og på den måde styre, hvem der sidder ved siden af hvem. På den måde kan du minimere risikoen for, at børnene kommer op at tottes, og så er det jo samtidig super festligt med fine bordkort til børnefødselsdag. Det er også en sjov og hyggelig aktivitet, som du kan lave sammen med dit barn op til festen.


Tips til bordkort til børnefødselsdag

Som sagt er der i forvejen nok at se til, når man skal holde børnefødselsdag, vi har derfor valgt at vise dig nogle forslag til bordkort, som ikke kræver så stor en indsats. Vores forslag sikrer dog stadig, at dine bordkort til børnefødselsdag er både festlige og sjove.

  • En cd er en meget nem og hurtig måde at lave fine bordkort til børnefødselsdag på. Du tager en cd og skriver barnets navn på og lægger den på tallerknen. Hvis det er en klasse eller et selskab, som er glade for at synge, kan du eventuelt skrive en sang på hver cd, som alle så skal synge sammen i løbet af festen. Ideen er især velegnet til en fest, hvor temaet er sang, kendte, disco eller lignende.
  • Et super simpelt bordkort til børnefødselsdag er at klippe stjerner ud i forskellige farver, og så skrive navnet herpå. Det tager ikke lang tid, men det pynter meget på bordet, at der er lavet bordkort i fine farver.
  • Prinsesse- eller kongekrone er et ideelt bordkort, hvis temaet er eventyr. Du kan enten lave en stående krone eller en liggende krone. Hvis du laver den stående krone, kan du eventuelt komme et stykke elastik i, så gæsterne kan bruge det som en hat i løbet af dagen.
  • Sæbebobler er altid et hit ved børn, og du kan meget hurtigt få et fint bordkort ved at klistre gæstens navn på sæbeboble beholderen, og så kan de lege med det, når de har fået lov til det selvfølgelig.
  • En pose med sund slik kan være en god idé som bordkort til børnefødselsdag, hvis børnene kommer direkte fra skole, og de skal vente lidt på maden. Så kan de sidde og spise det, mens de venter, uden at de bliver for mætte til at spise selve fødselsdagsmåltidet


Bordkort til børnefødselsdag

Som du kan se, behøver du ikke at skulle afsætte oceaner af tid for at lave bordkort til børnefødselsdag. Det vigtigste er sådan set, at dig og dit barn har det sjovt med at lave dem, så barnet på den måde føler, at det også har hjulpet til med festen. Du kan også bede børnene om selv at lave deres bordkort når de kommer, ved at give dem et stykke papir og nogle farver, så de selv kan skrive deres navn. Hvis du vælger at lave dine bordkort til børnefødselsdag på den måde, kan du dog ikke bestemme, hvor børnene skal sætte sig, med mindre du hjælper dem på vej til at starte med.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Invitation til fødselsdag

Skal du holde fødselsdag? Find idéer til invitationer her

Bryllupsinvitation

Find idéer og inspiration til bryllupsinvitationer her

Invitation til barnedåb

Mangler du idéer til dine barnedåbsinvitationer? Kig her