Skabelon til invitation

Udarbejd en skabelon, inden du laver invitationenSom du kan se her på siden, er der mange måder, hvorpå du selv kan lave din invitation, hvad end du skal holde bryllup, fødselsdag, børnefødselsdag, konfirmation eller barnedåb. Det kan ikke undgås, at din skabelon til invitation vil være afhængig af, hvilken type fest du holder, og siden her giver dig gode ideer til både festlige og sjove invitationer.

Når du skal beslutte dig for, hvilken skabelon til invitation du vil bruge, skal du have en klar idé om, hvad dine ønsker med festen er. Det kan jo ikke nytte noget, at lave festlige og sjove invitationer, hvis du har tænkt dig at holde en formel fest. Sagt med andre ord, så skal din invitation afspejle det, gæsterne kan forvente til festen.


Pep din skabelon til invitation op

Når du har besluttet dig for, hvilken form for invitation du ønsker, og dermed også hvilket kort, så er det kun din fantasi (og til dels evner), der sætter grænser for din kreativitet. Der er nemlig mange kreative ting, der kan gøre, at du får en festlig og sjov invitation. Nedenstående elementer kan peppe enhver skabelon til invitation op:

Fotografier – er noget af det mest personlige du kan sætte på dine hjemmelavede invitationer, og man siger jo, at et billede siger mere end tusinde ord. Vælg derfor et billede, der udtrykker festens ånd, da det også giver den indbudte en idé om, hvad der kan forventes. Fotografier er som sagt meget personlige og med den rigtige grimasse, kan de især anbefales til at lave festlige og sjove invitationer med.

Glansbilleder – kan fås i alle mulige afskygninger og kan købes rigtig mange steder. Glansbilleder er lig med nostalgi for mange, og det giver nogle fine farver til din invitation, hvis du ikke ønsker at sætte et personligt fotografi på.

Tørrede blomster – kræver, at du går i gang med forberedelsen af dine invitationer i god tid, da det lige tager lidt tid for blomsterne om at tørre. Alt efter, hvor stor blomsten er, kan den enten limes fast eller bindes fast med et stykke fiskesnøre, som er gennemsigtigt. Er du kommet for sent i gang til, at blomsterne kan nå at tørre, kan du som alternativ bruge lavendel kviste. De dufter dejligt og kan gå igen ved borddækningen med eksempelvis et par kviste ved servietten eller lignende.

Figurer – er en helt anderledes skabelon til invitation, og kan især bruges ved temafester. Det kan eksempelvis være et jakkesæt til den formelle fest, en krone til eventyrfesten eller en elefant til junglefesten. Endnu engang er det kun din kreativitet, der sætter grænser for, hvor festlige og sjove invitationer du kan lave.


Festlige og sjove invitationer

Nogle vil mene, at festlige og sjove invitationer ikke hører sig hjemme ved eksempelvis barnedåb, konfirmationer og bryllupper, da det er de mest formelle højtideligheder, vi fejrer. Lige som med alt andet, er det afgørende for din skabelon til invitation, at du gør det med måde, for så længe din skabelon til invitation ikke er plat eller misvisende for festen, så kan den sagtens være både festlig og sjov. Festlige og sjove invitationer bringer som regel smilet frem på læben hos modtageren, for det er jo altid dejligt at skulle til en fest, hvor humøret er højt.

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Invitation til fødselsdag

Skal du holde fødselsdag? Find idéer til invitationer her

Bryllupsinvitation

Find idéer og inspiration til bryllupsinvitationer her

Invitation til barnedåb

Mangler du idéer til dine barnedåbsinvitationer? Kig her