Invitation til børnefødselsdag

Lav fine invitationer til børnefødselsdag


De fleste børn synes, at det er herligt, at holde børnefødselsdag og blive fejret af venner og veninder. Samtidig er det altid noget helt specielt, når man skal aflevere sin invitation til børnefødselsdag i børnehaven, skolen eller SFO’en.

Vi kender alle de fortrykte invitationer med Hej ______, vil du komme til min børnefødselsdag den_____ og så videre. Sagen er bare, at de alle sammen ligner hinanden, og det er jo altid lidt sjovere at skille sig ud.
Heldigvis synes mange børn jo, at det er sjovt og hyggeligt at klippe og klistre, så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og lade dem hjælpe med selv at lave en sjov hjemmelavet invitation til børnefødselsdag?


Børnefødselsdag med tema

Børn har en livlig fantasi, og de har ofte også mange gode ideer til, hvad de godt kunne tænke sig til deres børnefødselsdag. Det er sjovt både som gæst og fødselar at være til en temafest, hvor man eventuelt skal klædes ud. Temaet kan være sørøver, cirkusartist, prinsesse, rock-star, skurk, dyr og meget mere; det er kun fantasien, der sætter grænser. En af fordelene ved at vælge et tema til børnefødselsdagen er, at det giver god inspiration til din invitation, men du kan også bruge det, når I skal lave bordkort til børnefødselsdagen.


Tips til din invitation

Der er mange måder, hvorpå man kan lave en sjov invitation til børnefødselsdag:

  • Hvis temaet er sørøver, kan du lave din invitation på et stykke A4 papir og brænde det lige så forsigtigt rundt i kanten, så det ligner et gammelt sørøverkort. Herefter ruller du papiret sammen og binder et rødt bånd eller rødt stykke garn omkring – splitte mine bramsejl, så er der børnefødselsdag.
  • Hvis temaet er prinser og prinsesser, kan du lave invitationen ved at lave små prinsesse- og prinsekroner i gult pap, og skrive alt om din børnefødselsdag herpå, inden du ”folder” dem. Kom en lille elastiksnøre i kronen, og så har børnene også deres udklædning til børnefødselsdagen.
  • Er temaet rock-star, kan du lave din invitation som et cd-cover. Skriv indbydelsen til børnefødselsdagen på et stykke papir, der kan passe i et cd-cover og sæt det ind i et tomt cd-cover. Der kan eventuelt være et billede af fødselaren, der er klædt ud som rock-star, på forsiden.


Den bedste invitation til børnefødselsdag

Det er altid sjovt at komme til en børnefødselsdag, hvor der sker nogle forskellige aktiviteter, for børn synes jo som regel, at det er ret kedeligt bare at sidde stille. Din invitation til børnefødselsdag kan godt afsløre nogle af de ting, der skal ske; især hvis du vælger at lave en børnefødselsdag med tema. Så husk at tage det med i dine overvejelser, inden dig og dit barn begynder på at lave jeres invitation til børnefødselsdag. Nogle sjove aktiviteter er blandt andet skattejagt, karaoke, at klæde sig ud og diverse boldspil; og hvis dit barn er gammel nok, har det helt sikkert nogle ideer til, hvad det gerne vil lave sammen med sine venner og veninder

http://www.underholdningtilfirmafest.dk http://www.underholdningtilbryllup.dk http://www.xn--underholdningtilfdselsdag-wtc.dk http://www.underholdningtilkonfirmation.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/ http://www.underholdningtilfester.dk/

Invitation til fødselsdag

Skal du holde fødselsdag? Find idéer til invitationer her

Bryllupsinvitation

Find idéer og inspiration til bryllupsinvitationer her

Invitation til barnedåb

Mangler du idéer til dine barnedåbsinvitationer? Kig her